Referenties

KLEDINGKAST

De kledingkast

‘Carla’s specialiteit no. 1 is zonder twijfel het opruimen – of liever: het reorganiseren – van kledingkasten. Ze doet echt wonderen wat dat betreft. Bij mij ook. Sinds ik met Carla mijn kledingkast heb opgeruimd, weet ik weer precies wat ik aan outfits in huis heb. Ik kan veel sneller beslissen wat ik dragen wil. Heb weer lol in het combineren van mijn eigen kleding en koop dus ook spullen die mijn garderobe niet alleen vullen, maar ook echt aanvullen en verrijken. Ik voel me als herboren, omdat ik de dag veel lekkerder begin en beter gekleed ga.’ (J. Creemers, Waalre)

‘Na jaren kleding verzamelen keek ik letterlijk als een berg op tegen het opruimen van mijn kast. Toen heb ik Carla benaderd of zij me wilde helpen. Met haar positieve vibe is ze als een ware tornado door mijn kast gegaan. De volledige kasten zijn opgeruimd en op kleur gesorteerd. Er is écht een last van mijn schouders afgevallen wanneer ik nu naar mijn kasten kijk. Door de ongedwongen manier van werken, voelde het echt fijn om dit samen te doen. (Y. Prins, Geldrop)

clean-home-21

De boedel

‘Ongelofelijk, wat een rust. Na het overlijden van mijn schoonvader hebben wij Carla gevraagd te helpen zijn huis te ontruimen. Ze kan heel goed plannen en structureren. Ze regelde het zo, dat wij als familie de tijd hadden voor ons eigen proces. Ze houdt rekening met gevoelens, maar zorgt er wel voor dat alles geregeld wordt wat er gebeuren moet. Heel knap’. (Familie Moonen, Eindhoven)

NIEUWE FOTO WERKKAMER

De werkkamer

‘Sinds Carla mij geholpen heeft met het ordenen van mijn werkkamer, merk ik dat ik efficiënter werk en vooral met meer plezier aan de slag ga.’ (T. Mars, Baarn)

HET-GEZIN

Het gezin

‘Een gezin met vier kinderen – bergen was, ouderavonden die altijd ongelegen komen, nu en dan opspelend pubergedrag. Een artsenpraktijk aan huis. Bezigheden hier, verplichtingen daar. En daar komt dan nog bij, het valt niet te ontkennen, een lichtelijk chaotische natuur. Dan kun je niet zonder iemand als Carla. Ze brengt structuur in het huishouden, rust in mijn hoofd en overzicht in ons leven. Precies wat ik nodig heb. Dank je, Carla, je bent geweldig!’ (J. Dieudonne, Waalre)

‘Als drukke ouders van twee jonge kinderen, hebben we altijd een chaotisch huis gehad. Op een gegeven moment zagen we door de bomen het bos niet meer. Via via kwamen we in contact met Carla, die ik grappig genoeg nog goed kende van mijn tijd dat ik mijn winkel had in Waalre.
Inmiddels hebben we ons hele huis, van onder tot boven en de schuren inclusief de zolders helemaal opgeruimd en anders ingedeeld.We hebben nu een gestructureerd huis wat het voor de kinderen ook een stuk overzichtelijker maakt waar ze hun spullen moeten opruimen. Carla, super bedankt voor je gezelligheid, je hulp, je ‘schoppen onder de kont’ en je huiswerklijstjes! Wij gaan ons best doen om het zo te houden en mocht het even lastig worden, weten we je te vinden!  (M. Versmissen, Waalre)

‘Wat een uitkomst was dit!
Vier jaar geleden hebben wij twee volwassen huishoudens samengevoegd, we werken beide full-time en hebben vier opgroeiende kinderen in huis dus ook veel spullen….heel veel spullen. Leuke en mooi en te grote en te kleine spullen en heel heel veel. 🙂
Alles had een plekje maar niet vast en veel door elkaar. Wat is nu slim?! Waar gaan we beginnen?!
Het antwoord is: Bij Carla!
Heel fijn als iemand vast voor je ordent, groepeert en je laat beslissen; ‘houden/doneren/weg/verkopen’. Dát ruimt lekker op. Daarnaast dat iemand meedenkt over slimme opbergsystemen. Wat waar?
Echt een aanrader als je zelf onvoldoende tijd hebt om per keer echt iets af te ronden, of om jou en je gezin even een kick-start te geven. Carla is een organizer pur sang en een keiharde werker. Ze gaat echt even op in het gezin om de beste keuzes met je mee te kunnen maken. Van kinderkamer tot keuken, garage tot zolder, niks is Carla te gek. En ja, ze kan het niet alleen, want de beslissingen moeten jullie wel zelf maken, maar het komt je op een presenteerblaadje aan: echt heerlijk!!
Zelfs de kinderen houden zich aan de nieuwe manier van opbergen 🙂
Dus wacht niet langer en bel Carla!! (D. van Stiphout, Waalre)

‘Nomoremess en nu echt dacht ik een tijdje geleden toen ik Carla voor de 2e keer vroeg mij te helpen in het opnieuw inrichten van mijn kasten. Een eigen zaak, 2 kids en een huishouden. Orde in mijn kasten komt op de laatste plaats en dat was te zien. Onrustig word ik ervan en ik had geen ruimte om er een begin aan te maken. Gelukkig was daar Carla to the rescue!
Als een speer gaat ze te werk, tijd voor koffie of iets lekkers is er bijna niet, in positieve zin! Ze verstaat haar vak goed, want wauw wat zien onze kasten er geordend uit, alles zit in een bakje en is gelabeld van belangrijk papierwerk tot aan de vitamientjes. Ze kijkt ook naar hoe je de kastjes het beste kunt indelen, zo staat het nu veel logischer ingedeeld.  Bij een keuze iets te houden of weg te gooien helpt ze je ook en zo zag onze benedenverdieping er binnen een paar uur weer spik en span uit. Het is een feestje om nu iets uit de kast te pakken. Thanks to you Carla!! (C. Jegerings, Nuenen)

moving-out

De verhuizing

‘Met de verhuizing voor de deur maakte ik me grote zorgen: hoe houd ik de boel hanteerbaar en overzichtelijk? Ik heb de hulp ingeroepen van Carla (Nomoremess.) en ze heeft me geweldig goed geholpen. In no time was alles keurig opgeruimd en geordend. De kasten zien er weer overzichtelijk uit en alles oogt eindelijk rustig!’.           (M. Veelenturf, Waalre)

‘Een moeilijke stap te moeten zetten in je leven is al ingrijpend, maar als je dan ook nog te maken hebt met een overvol huis…. Ik wist gewoon niet waar te beginnen. Carla schoot te hulp en wat op voorhand een onmogelijke opgave leek, was in een paar dagen geklaard. Onvermoeibaar, met doortastende hand en een gave voor orde en overzicht gaat ze te werk. Maar wat vooral zo fijn was dat het zo veilig en vertrouwd voelde en zo discreet. Het heeft mij in meerdere opzichten verlicht, een absolute aanrader.’              (M. Osnabrugge, Baarn)

‘Toen ik afgelopen zomer begreep dat ons huis verkocht was, we pas over 2 jaar een nieuw huis zouden hebben en we dus tijdelijk naar een vele malen kleiner huis zouden gaan, werd ik op z’n zachts gezegd nerveus. Gelukkig kreeg ik hulp van Carla, echt… ze heeft me er doorheen gesleept. 2 volle dagen en een intake brachten structuur, overzicht en voortgang. Ik kon haar altijd bellen met vragen of als ik het niet meer zag zitten. De combinatie van tips en daadwerkelijk volle dagen meewerken werkt fantastisch!! (W. van Doorenmaalen, Hilversum)

HUIS

Het huis

‘Carla kwam ons helpen met een grote, grondige opruiming van ons huis. We zagen door de bomen het bos niet meer, zochten contact met haar en zaten al snel met haar rond de tafel. Geen ellenlange voortrajecten en plannenmakerij, maar een kort en helder gesprek was genoeg om aan de slag te kunnen. Samen opruimen en orde brengen in een gezellige sfeer. En nu zien we dus ook dat ‘bos’ weer. Superbedankt Carla, hopelijk tot snel.’
(N. Hermans, Etten-Leur)

‘Samen met Carla is opruimen ineens heerlijk om te doen! Ik kon me totaal geen goed eindresultaat inbeelden van “no more mess” bij mij thuis, maar door de kordate aanpak van Carla en haar overzichtelijke manier van aanpakken, sorteren en ordenen is er veel meer rust in mijn huis en voel ik mezelf vooral 100 kilo lichter. No more mess = no more stress.
Carla: I couldn’t have done it without you!’ (M. van Kralingen, Waalre)

‘Carla van Nomoremess. is haar gewicht in goud waard!
Ze heeft ons weken lang iedere vrijdag geholpen met het opruimen van ons enorme huis (570 M2) van boven naar beneden, van kelder tot kinderkamers, walk-in closets, technische ruimte, koelkasten, voorraadkast, badkamers, master bedroom, het hele huis heeft ze onder handen genomen met geweldig resultaat.
Carla heeft niet alleen enorme energie (ze gaat écht door tot een ruimte af is), maar ze heeft ook goede smaak en snapt ook dat ontspullen soms moeilijk is.
Door Carla hebben we ons mooie huis terug en genieten we veel meer van alle ruimtes.
Los van al haar talenten is Carla ook gewoon een heel prettig mens. Ik kan iedereen, die wat hulp nodig heeft bij het opruimen, Carla van Nomoremess. aanraden.’ (E. Hiemstra, Den Haag)

‘Via een folder in contact gekomen met Nomoremess, personal organiser Carla van der Werf. De eerste ontmoeting met Carla direct een click. Een leuke energieke vrouw.
Mijn kledingkasten met een onnoemlijke hoeveelheid kleding en schoenen en tassen was zeer onoverzichtelijk ingedeeld.
1 kast had ik al ingedeeld met alleen witte en beige kleding. Winterkleding zat in koffers en een kast met kleding voor het hele jaar door dragen en dan nog de zomerkleding.
Carla begon direct de kleren te sorteren, In “wat draag je nooit meer”, “Wat kan evt. naar vriendinnen of tweedehands en wat kan naar de kledingbank?. Alles op stapels.
Ze adviseerde overal dezelfde kledinghangers te gebruiken. Ik had alleen maar witte houten kledinghangers  en nog wat verschillende anderen en die zijn allemaal vervangen door zwarte dunne → meer ruimte in kast.
Zomerkleding in dozen. Winterkleding opgehangen.
Carla werkt zeer efficiënt. Vouwt kleding en truien en shawls direct op. Deelt de kasten anders in. Truien opgevouwen, shirts en shawls allemaal in aparte mandjes. De kasten zagen er prachtig ingedeeld uit. Overzichtelijk en niet te vol. Ik werd er zo blij van.
Heel veel weggedaan en er moet nog meer weg. Een opgeruimde kast straalt rust uit en dat voelt fijn en prettig.
Of ik dit allemaal niet zelf had kunnen doen vroegen veel mensen mij.
Nee dus! Ik ruim niets op maar verplaats.
Daarna nog een paar kasten met boeken en ordners met administratie opgeruimd en deels weggegooid. Resultaat meer ruimte en meer overzicht.
Op mijn bureau had Carla stapelbare bakjes meegebracht en daarop stickers met opdruk geplakt. Bijv.: te betalen rekeningen, vakantie, gezondheid, kunst, etc.
Mijn werkkamer oogt nu veel groter en het is zo overzichtelijk!
Ze werkt heel hard door en heeft goeie ideeën. Zelf kon ik niet zo hard meewerken, omdat ik onlangs een operatie had ondergaan. Het gaf mij ruimte vooral in mijn hoofd.
Carla is super zoals zij alles ziet en aanpakt, boven verwachting.
Bovendien dringt zij niets op maar geeft goeie raad.
Ik ben haar heel dankbaar’. (Irene Prins, Valkenswaard)

‘Heerlijk! Ons huis is dankzij Carla een thuis geworden. Wat eerst in sommige ruimtes meer een opslagruimte leek voor spullen “die beslist nog eens van pas komen” is er nu ruimte, licht en lucht gekomen. Dank je wel voor je tomeloze inzet en enthousiasme!’      (J. Royen & M. Everts, Maarheeze)

‘Ik had een leuk nieuw huis, maar dit werd maar geen thuis. Teveel rommel die nog uitgezocht en opgeruimd moest worden. Maar totaal geen idee waar te beginnen en hoe. Carla kwam en doordat ik al filmpjes had gestuurd had zij al een plan van aanpak gemaakt. Na een volle dag knallen waarin ik ook flink aan het werk werd gezet en veel tips kreeg was het bijna af. Met een (geordend) lijstje huiswerk en heel veel tips voor de laatste loodjes liet ze me achter. Gemotiveerd heb ik de dagen erna de laatste dingen gedaan en het is nu zo’n fijne plek! Carla heeft echt orde in de chaos geschept en ik kan eindelijk na een lange drukke dag werken heel fijn thuiskomen.’ (L. Meijer, Schiedam)

‘Ik heb nu diverse malen met Carla samengewerkt; zowel zakelijk (verkoop klaarmaken van woningen) als bij mij privé. Carla gaat kordaat te werk; neemt de regie snel over. Maar wel met respect voor de persoonlijke spullen. Vanaf minuut 1 is er structuur.
Wanneer je in jouw woning door de bomen het bos niet meer ziet en/of een goede ondersteuning wilt bij het opruimen van jouw woning, al dan niet om deze te verkopen, beveel ik Carla zeker aan.’ (O. Rekoert, Valkenswaard)

KANTOOR-2

Het kantoor

‘Na de verhuizing van ons bedrijf had ik eigenlijk geen idee hoe ik mijn kantoor het meest efficiënt kon inrichten. Een frisse blik kan dan heel verhelderend zijn, maar Nomoremess. gaat veel verder dan dat. In een mum van tijd richtte Carla, met het enthousiasme dat haar kenmerkt, mijn kantoor helemaal opnieuw in. Efficiënt, maar vooral ook heel sfeervol.
Ik ga weer met plezier aan het werk.’ (S. van der Valk, Waalwijk)

DE-KEUKEN-2

De keuken

‘Ik vind het op zichzelf heel leuk om te koken, daar ligt het niet aan. Maar het plezier vergaat me meestal, omdat ik absoluut niet uit de voeten kan in een rommelige keuken – vooral als die aan de kleine kant is, zoals de mijne. Overal potten en pannen, schalen en schotels, daar word ik helemaal tureluurs van. Slim ruimtegebruik is dan een must. En dat is precies waar Carla voor heeft gezorgd. De keuken is overzichtelijk, oogt veel netter en dat zorgt ervoor dat ik weer kook mét plezier en zónder stress. Heerlijk!´
(P. Schellens, Eindhoven)

ZOLDER

De zolder

‘Het moest er een keer van komen: het grondig opruimen van de zolder. Ik heb het lang uitgesteld, maar uiteindelijk samen met Carla het ‘project zolder’ aangepakt. Na 3 uur samen hard werken hadden we gepoetst, uitgezocht, opgeruimd, weggegooid en structuur gebracht. Geweldig, en in zo korte tijd. Carla werkt zo efficiënt! Ze pakt aan, beslist mee en geeft je precies dat zetje in de goede richting.’ (M. Smeets, Utrecht)

ref-ulla

Het washok

‘Ik ben super enthousiast over Carla!
Ze heeft me zo ontzettend geholpen. Waar ik nog even ruik en voel en pas bij elk spulletje/ding wat eigenlijk weg moet, categoriseert zij alles in een mum van tijd.
Ze “behandelt” me op een respectvolle manier, want ik kom natuurlijk in van alles terecht (schaamte vooral). Heb een aantal ruimtes samen aangepakt die van overvol weer leefbaar zijn geworden.’ (U. van den Brekel, Eindhoven)

De kinderkamer

‘De speelkamer van mijn dochter was al een lange tijd een doorn in het oog, altijd een rommeltje en er was totaal geen structuur. Er werd steeds minder gespeeld. Overal lag van alles en niks was meer compleet. Een beetje opruimen was eigenlijk kansloos, want waar laat ik dat toch allemaal?!  Zo moeilijk kan het toch niet zijn… dacht ik. Toch kreeg ik het maar niet voor elkaar. Carla heeft mij geholpen en was precies wat ik nodig had. Een rigoureuze aanpak, daar waar ik dacht oh maar dat kan misschien wel blijven liggen zei Carla: Nee, echt alles eruit. Alles werd gesorteerd, geordend en kreeg vervolgens een nieuw plekje. Nu kan ik mijn dochter vragen om na het spelen alles op de juiste plek terug te leggen en ik moet zeggen, deze structuur had ik nooit zelf kunnen aanbrengen. Het bracht me meer dan alleen rust. Het is nu een gezellige kamer geworden waar ook Ìk met plezier kom. Na deze beleving (ja echt.. Het is een beleving) heb ik Carla haar hulp gelijk weer ingeschakeld voor het inruimen van de kast in de slaapkamer. Carla is een specialist, behulpzaam, flexibel, ontzettend lief en zorgzaam. Bij de eerstvolgende klus is Carla de eerste die ik bel, wat ben je geweldig!(S. van der Horst, Haaren)

karin-leiden

Kado voor jezelf

‘Al jaren erger ik me aan teveel spullen in een onhandig geordend huis en aan mijn eigen onvermogen om dit op te lossen.
Toegeven dat ik in bepaalde dingen gewoon echt niet handig ben, en mijn man al helemaal niet, valt het niet mee. Dat duurde jaren voordat ik er echt klaar mee was. Ik gunde mezelf hulp en wat voor één!
Wat een genot om Carla over de vloer te hebben. Een warm mens die er gewoon van geniet om je vooruit te helpen. Een aanpakker die besluiten neemt en van geen ophouden weet.
Een groot kado, zo’n steun in je rug. Heerlijk het overzicht dat weer een beetje terug kwam in een leger en geordender huis. Super om te zien hoe daadkrachtig en systematisch Carla dit aanpakt.
Zo doe je dat dus, wist ik veel. Ik kreeg een lijstje met opdrachten.
Heerlijk zo’n opruimjuf.
Ik vond het lekker om zelf ook aan de slag te gaan. Als een wijzere opruimer. Met legere kasten en een leger hoofd. Zo’n kado aan jezelf is meer dan de moeite.
Dank je Carla, jouw werk doet een chaoot zoals ik erg goed! Nog elke dag’. (Karin, Leiden)

Na het overlijden van mijn partner kwam ik hem steeds tegen. Van het keukenkastje tot in de schuur. Och… dat was zijn lievelingsshirt. Ik hou niet van knakworst, hij genoot ervan. Al die herinneringen keer op keer. Steeds weer verdriet. 
Maar waar begin je met opruimen? Ik had het gevoel dat hij heel zijn leven in mijn huis had achtergelaten. Het was zoveel. 
Met behulp van Carla heb ik spullen verkocht en opnieuw een plekje gegeven.
Maar ook plannen besproken hoe mijn lieve man wel op een respectvolle manier in mijn herinnering kon blijven. 
En nu is mijn appartement in alle kasten, berghokken en zelfs tot aan het schuurtje en mijn tuinhuisje opgeruimd. Alles ligt klaar voor verkoop of rommelmarkt. Nu heb ik het weer in de hand. Zelfs mijn kleding hangt op kleur! En dat ook nog in een mum van tijd, want Carla gaat gewoon door maar wel met veel respect en oog voor het verwerkingsproces. We hebben tussen de verschillende opruimdagen, op mijn verzoek, wat weken laten liggen. Gewoon omdat het veel was voor mij…. 
Dus ik kan iedereen aanraden de hulp van Carla bij zo’n moeilijke opruimklus in te schakelen! Ze is een schat. Ze is een doorpakker met oog en eerbied voor jou. Het is gewoon een kadootje voor jezelf! (Ellen, Waalre)