Over ons

Nomoremess. loopt als een rode draad door mijn leven, graag deel ik hier mijn verhaal met je!

Mijn studietijd bracht ik door in Amsterdam, hier volgde ik een modeopleiding. 

Wat was ik blij dat structuur (‘netjes’ werken, opruimen) voor mij al vanzelfsprekend was. Waar medestudenten ‘deadlines halen’ de grootste uitdaging vonden, vond ik het heerlijk om het liefst een week voor de deadline al klaar te zijn: “geeft rust” – zei ik dan altijd! 

Als moeder van 4 kinderen was ook veel structuur nodig, binnen 5 jaar had ik ineens 4 kleine meisjes in huis. Een druk huishouden! Ik was altijd aan het opruimen, zorgde ervoor dat alles netjes was en dat de kinderen het uiteraard fijn hadden. Of ik dat erg vond? Nee, heerlijk juist! Ik heb opruimen altijd ontzettend leuk gevonden. 

Na mijn modeopleiding heb ik jaren gewerkt als ontwerpster en styliste van diverse accessoires, zoals ceintuurs. Een heerlijke tijd, waarin ik mijn creativiteit kwijt kon. Maar toch, gedurende al die jaren bleven ‘structuur en organisatie’ zo bepalend voor wat ik deed, wat mij inspireerde én waar ik over nadacht. De gedachten werden zo sterk dat ik op een zekere dag in januari 2015, besloot om van mijn passie mijn beroep te maken en ‘opruimcoach’ te worden. 

Ik nam de sprong in het diepe en schreef me in bij de Kamer van Koophandel. Samen met mijn oud collega Karin ontwikkelde ik de Nomoremess. huisstijl en samen met mijn andere oud collega Suzanne zorgde ik ervoor dat Nomoremess. zichtbaar werd op social media. Wat mij betreft viel alles samen: ik volgde mijn hart en dat gaf mij zo veel energie!

Ruimtelijk inzicht, het aanbrengen van structuur en rust: kwaliteiten die ik heel graag inzet om mensen verder te helpen. Als coach begeleid ik mensen om te ‘ontspullen’ en – weer – overzicht aan te brengen in hun huis, werkomgeving en daarmee ook in hun leven. 

Inmiddels heb ik al in veel kasten, slaapkamers, kantoren, woonkamers en andere mooie ruimtes mijn technieken kunnen toepassen. Of hoe iemand dat laatst zo mooi tegen mij zei: “Met mijn toverstaf kunnen zwaaien”. Deze klant vertelde dat ze mij zag als een soort toverfee: “Jij bent eigenlijk een toverfee! Jij komt met je stafje en alles is geregeld.” Zo grappig vond ik dit, hoe mooi is het dat mijn werk voor velen zo voelt. Ontzettend waardevol wat mij betreft!

Mijn projecten

Kledingkast
referenties
José
referenties
Werkkamer
referenties
Tanja
referenties

Samen rust creëren? Ik maak graag kennis met je!!

Contact